Personvernerklæring

Sist oppdatert: 9. oktober 2026

Du ber oss starte saken din nå. Når forespørselen din er sendt inn til plattformen eller Google og du har fått beskjed om det, er tjenesten fullt ut levert, og du kan ikke lenger bruke angreretten. Går du fra avtalen før det, beholder vi bare et beløp som står i forhold til arbeidet som allerede er gjort.

Vilkår for tjenesten · Angrerett