Fortryd din aftale

Senest opdateret: 9. oktober 2026

Du beder os om at gå i gang med din sag nu. Når din anmodning er indgivet til platformen eller Google, og du er blevet informeret, er tjenesten fuldt udført, og du kan ikke længere fortryde. Fortryder du før, beholder vi kun et beløb, der svarer til det arbejde, der allerede er udført.

Handelsbetingelser · Fortrydelsesret